Certificering machinist - FID
Certificering machinist

Certificering machinist

FID Opleidingen biedt maatwerk oplossingen voor ZZP’ers en bedrijven, waarbij wij begrijpen dat de continuïteit van de werkzaamheden voor u belangrijk is. Wij bieden daarom on-site certificeringen aan, zodat u gewoon door kunt werken. Naast het benodigde theoretische deel, zult u praktisch niet merken dat de opleider aanwezig is, behalve voor wat tips en trucs. 

Beoordeling en certificering

Het belang van certificering ligt op meerdere vlakken. Steeds meer opdrachtgevers wensen dat er gewerkt wordt met gecertificeerde bedrijven en/of mensen, maar ook in de Arbowet worden eisen gesteld aan de kwaliteiten van personen die moeten tillen of hijsen met een machine. Door het steeds breder wordende aanbod van bijvoorbeeld voorzetstukken bij de wiellaadschop, krijgen machinisten hiervan ook te maken met hijsbalken, klemmen of vorken. Hiervoor stelt de Arbowet dan ook de nodige eisen aan de persoon die deze moet bedienen.

Of u nu als ZZP’er werkt of voor uw medewerkers certificering nodig heeft, wij kunnen u helpen. Voor alle kraan- en wiellaadschopmachinisten verzorgt FID Opleidingen de certificering op locatie.

Zo kunnen wij uw bestaande, reeds ervaren machinist certificeren terwijl hij/zij aan het werk is. De opleider zal zijn/haar werk beoordelen in het veld, maar neemt ook vooraf de theorie van het veilig werken met de machine door. Indien noodzakelijk zullen specifieke proeven worden voorgelegd of bieden we in overleg met u maatwerk aan. Aan bedrijfsspecifieke handelingen kan bijvoorbeeld speciaal aandacht besteed worden. Ook kunnen we nieuwe medewerkers, waarvan u wenst dat deze ook gecertificeerd worden, alle proeven afnemen om hen te laten certificeren.

Meer weten?

Als je meer informatie wilt ontvangen over de opleidingen die wij aanbieden, kun je met al je vragen bij ons terecht! Hieronder kun jij je gegevens achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je direct antwoord willen, kun je ook contact opnemen met één van onze vestigingen.

Onze vestigingen