Diensten - FID
Diensten

Diensten

FID is er voor werkgevers om het juiste personeel te vinden. Bent u benieuwd naar onze diensten? Lees dan snel verder op deze pagina.

Diensten voor uitzenden en detacheren

U wilt actief inspelen op de veranderende markt. Zodra u een vacature heeft, wilt u een partner die daar net zo snel en actief op in speelt.

FID ís actief. Wij hebben een breed bestand van kandidaten. Wij houden rekening met uw wensen en eisen, met uw bedrijfscultuur en het werk dat u biedt. Zo vinden we de passende kandidaat. FID heeft de functie van werkgever, waarbij we het hele traject van contract tot verloning verzorgen. Wel zo eenvoudig voor u.

Flexpool

Heeft u werk waar dagelijks mensen voor nodig zijn? Of heeft u eenmaal per jaar een piek in het werk?

FID beschikt over een eigen team van werknemers met ervaring bij verschillende bedrijven in dezelfde sector, de flexpool. In deze pool zitten mensen met verschillende competenties, afhankelijk van het werk dat verricht moet worden. De werknemers zijn breed inzetbaar, worden zonodig opgeleid en zijn het hele jaar door beschikbaar. In de flexpool zitten geschikte kandidaten uit verschillende specialisaties, zo weet u zeker dat u het juiste personeel kan vinden.

Diensten voor werving & selectie

Als u FID inzet voor een wervingstraject, begeleiden en adviseren we het totale werving- & selectieproces. Gezamenlijk stellen we procedures vast en analyseren we uw werkelijke behoeften. We benaderen kandidaten en evalueren ze zorgvuldig.

Tijdens het wervingsproces stellen wij indien gewenst een advertentie op, zoeken gericht via eigen kanalen en diverse websites. Onze expertise is uw voordeel.

Payroll

U besteedt de salarisadministratie en het bijbehorende contractbeheer uit aan FID uitzendbureau. Wij zorgen voor de betaling van de salarissen en regelen de afdracht naar de belasting en de verzekering. Wij regelen alle werkgeversverplichtingen zoals vakantiegeld, pensioen en ziekteverzuimbegeleiding. Zodat u meteen met de medewerker aan de slag kunt.