Het nieuwe draaien - FID
Het nieuwe draaien

Het nieuwe draaien

Voor ieder bedrijf is het van groot belang om de kosten goed in de gaten te houden en daarop, waar mogelijk, te besparen. Ook is het beperken van CO2 uitstoot steeds belangrijker.

Het Nieuwe Draaien is een werkwijze waarmee uzelf of uw machinist leert op een dusdanige manier de machine te bedienen dat u kunt besparen op;

  • Faalkosten
  • Onderhoud
  • Brandstofverbruik
  • CO2 uitstoot
  • Slijtage

Dit alles wordt door de opleider in een presentatie behandeld. Door middel van de uitgebreide theorie wordt alles besproken om het daarna in de praktijk te behandelen en direct te kunnen oefenen met de nieuwe werkwijzen.

Maatwerk kan geboden worden door de inhoud van de cursus toe te spitsen op uw eigen machinepark en eventueel specifieke werkzaamheden die uw bedrijf uitvoert.

Na afronding van de cursus wordt een toets afgenomen en zal een certificaat verstrekt worden aan de deelnemer.

Deze cursus kan verzorgd worden voor groepen tot 10 personen. 

Meer weten?

Als je meer informatie wilt ontvangen over de opleidingen die wij aanbieden, kunt je met al je vragen bij ons terecht! Hieronder kun jij je gegevens achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je direct antwoord willen, kun je ook met ons contact opnemen. Neem daarvoor contact op met één van onze vestigingen.

Onze vestigingen