Vakantiebaan deze zomer? Leuke baan + goed verdienen! - FID

Op zoek naar de perfecte vakantiebaan? Hier is-ie!

Op zoek naar de perfecte vakantiebaan? Hier is-ie!

Een gat in de dag slapen, luieren bij het zwembad of je vervelen op de bank? Neh, niks voor jou. In de zomer is het tijd om geld binnen te harken! Lekker lang vrij betekent lekker veel tijd om te werken. En dat betekent keiharde euro’s. Daarom zoek jij ook een vakantiebaan die goed verdient en waar je je nóóit verveelt. Laten wij die nou net voor je hebben!

Altijd een vakantiebaan die bij jou past

Wat je situatie ook is: gewoon zomervakantie, net examen gedaan of een tussenjaar: wij hebben een baan voor jou. Waar je woont, maakt ook niet uit. FID heeft namelijk werk in heel Nederland. We zitten in Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Utrecht, Duiven, Scherpenzeel en alle steden daar omheen.

De voordelen van een vakantiebaan bij FID

Via FID aan de slag in de zomervakantie? Dan heb je het goed bekeken. Je krijgt namelijk:

  • aan het eind van elke week uitbetaald
  • een goed salaris
  • zekerheid voor de hele zomer en misschien daarna
  • flexibiliteit: je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt. Je kan dus ook gewoon op vakantie!
  • veel gezelligheid op de werkvloer met je collega’s
  • reiskostenvergoeding

Weer eens wat anders

Tja, een baantje bij de supermarkt in het dorp of je in het zweet werken op het terras van de lokale cafetaria… Dat is allemaal niet zo spannend. En die tijden in de horeca, dat moet je ook maar willen. Bij veel van de zomerbanen die we bij FID hebben, is dat anders. Je werkt gewoon overdag en je bent een groot deel van de middag en avond vrij. Tijd zat om nog even bij het zwembad te hangen dus. Én vaak verdien je ook nog eens meer dan bij de supermarkt of de cafetaria.

Voorbeelden van topvacatures deze zomer

Makkelijk praten, maar je wil natuurlijk voorbeelden. Die hebben we gelukkig genoeg! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Belader (vuilnisman of -vrouw)

Vroeg uit de veren? Geen probleem voor jou. Als belader ga je met je team op pad met de vuilniswagen. Lekker in de buitenlucht, en vaak ben je in de middag alweer klaar. Iets voor jou? Bekijk dan de vacature voor belader.

 

Groenmedewerker

Ja, ook als groenmedewerker ben je veel buiten. Heerlijk! Groen onderhouden, omgaan met machines en plantenborders aanleggen. Ook als je dat nog niet kan, kun je gewoon reageren op onze vacature voor groenmedewerker. Alles is te leren!

Productiemedewerker

Handen uit de mouwen? Dat doe je in de productie. Bij All Bakery – een producent van voorverpakt brood – zit dat wel goed. De combinatie van stevig doorwerken en gezelligheid met collega’s zit allemaal in deze vacature voor productiemedewerker.

Maar daarnaast is er nog veel meer. Bijvoorbeeld in de slagerij of in de schoonmaak. En ervaring heb je nergens nodig. Een mooie kans dus om wat nieuws te leren én flink bij te verdienen deze zomer.

Solliciteren voor jouw perfecte vakantiebaan?

Solliciteren gaat heel makkelijk. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je cv te uploaden via deze pagina. Wij zoeken dan een vakantiebaan die bij jou past. Wil je graag op een van de specifieke vacatures hierboven solliciteren? Dan kun je ook je gegevens en cv achterlaten op de pagina’s van die vacatures.

Vragen? Je kunt ons altijd bellen op 0519 575111. Dit wordt jouw zomer!

Deel dit bericht