Actief in verschillende specialisaties - FID uitzendbureau
Specialisaties

Specialisaties

De kandidaten van FID zijn op zoek naar banen in verschillende specialisaties. Zo hebben wij kandidaten die zoeken naar een baan in afval- en reinigingsdiensten tot de food industrie.

Afval- en reinigingsdiensten

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van krachten in zowel de inzameling van afval als de verwerking hiervan. Wij bezitten een groot bestand aan gespecialiseerd personeel. Daarbij kunt u denken aan krachten die kunnen worden ingezet op een weegbrug, containerwagen of kolkenzuiger, chauffeurs voor zijlader tot krachten die dagelijks op een veegmachine de straten schoonhouden.

FID doet zaken met een groot aantal klanten dat direct of indirect te maken heeft met afval. Het grootste deel van deze klanten werkt met een dagplanning. Omdat deze planning regelmatig fluctueert, heeft FID een poolsysteem opgebouwd. Binnen de pool worden mensen opgeleid en breed inzetbaar gemaakt. Hierdoor is FID in staat om zowel handjes als gespecialiseerd personeel flexibel in te zetten.

Doordat we beschikken over eigen vervoermiddelen, is het werkgebied waarin de uitzendkrachten ingezet worden bijzonder groot. Met kantoortijden vanaf 6.00u zijn wij al aanwezig als de klant begint te werken. Bereikbaarheid buiten kantooruren en in het weekend, bieden optimale dienstverlening om stagnatie in de werkzaamheden te voorkomen.

Het is belangrijk dat een nieuwe uitzendkracht goed geïnstrueerd aan het werk gaat. Onze uitzendkrachten zijn voornamelijk gewend om met hun handen te werken. Het lezen van instructies is daarom niet voor iedereen even gemakkelijk. FID heeft daarom een visuele instructie ontwikkeld voor de instroom van nieuw personeel. De uitzendkrachten zijn hierdoor bewust van de veiligheidsrisico’s. Uiteraard beschikken onze uitzendkrachten over de juiste PBM’s.

Machinisten

Vanaf het ontstaan van FID onderscheiden wij ons met het uitzenden van machinisten. FID heeft de vereiste kennis van zaken die nodig is bij deze specialisatie. Iedere machinist moet over de juiste kwalificaties en ervaring beschikken die op dat moment gevraagd wordt. Dit komt door een grote diversiteit in de soorten machines en de variatie in werkzaamheden. FID beschikt over een ruime pool aan ervaren shovel- en kraanmachinisten, met name voor de recycle- en agrarische sector. Tevens leiden wij deze op via onze eigen opleidingstak.

Groenvoorziening

FID uitzendbureau werkt al jaren met grote opdrachtgevers in de groenvoorziening. We beschikken over vakbekwame hoveniers. Natuurlijk kan FID op flexibele wijze de ‘handjes’ leveren. Gedurende het seizoen wordt er volop gewerkt in het groen. Buiten het seizoen proberen we zoveel mogelijk de mensen aan het werk te houden in andere sectoren. Hierdoor kunnen onze klanten jaarlijks over dezelfde mensen beschikken. Tevens maken we van de wintermaanden gebruik om, veelal samen met onze klanten, de medewerkers bij te scholen op gebied van groen en veiligheid.

Food industrie

De food industrie vereist een speciale aanpak. Binnen deze industrie heb je met veel hygiëneregels te maken, die voortkomen uit de HACCP en BRC-A. FID heeft ruime ervaring met deze gestelde eisen en weet hoe je op de juiste wijze uitzendkrachten hierop kunt inzetten. Dit begint uiteraard met een strenge voorselectie. Iedere uitzendkracht vult een gezondheidsverklaring in. FID geeft uitgebreide instructies en begeleidt de uitzendkrachten bij het naleven van de hygiëneregels.

Verschillende specialisaties in onze flexpool

Uitzenden alleen is niet voldoende. U heeft behoefte aan flexibele oplossingen op maat. Wij hebben ruime ervaring met personeelsplanning. U hoeft ons alleen te melden hoeveel uitzendkrachten u nodig heeft en wij zorgen dat het afgesproken aantal geleverd wordt. Kleine of grote volumes, een enkele specialist of een grote piek in de vraag, FID kan u altijd voorzien. Door gebruik te maken van onze pool van uitzendkrachten, heeft u altijd een optimale personeelsbezetting. Eenvoudig, makkelijk en goed. Benieuwd of wij u op dit moment kunnen voorzien van flexibele werkkrachten? Neem contact met ons op.