Voor werkgevers - FID
Voor werkgevers

Voor werkgevers

FID uitzendbureau is een enthousiast bedrijf met dienstverlening op hoog niveau. We beschikken over een team dat bestaat uit louter professionals, die snappen wat sterk ondernemerschap zowel van u als onszelf vraagt. We onderscheiden ons door grote betrokkenheid bij opdrachtgever én flexkracht, met een daadkrachtige en actieve aanpak voor bemiddeling tussen de verschillende belangen. Het probleem van de klant of uitzendkracht? Dat is óns probleem. En het vinden van de juiste oplossing onze taak die we dagelijks met groot enthousiasme en resultaat uitvoeren.  

Een groot voordeel van het inlenen van een uitzendkracht is flexibiliteit. Uitzendkrachten zijn op afroep inzetbaar en kunnen zo dus ook dienst doen in tijden van pieken of ziekte’. In onze rol als landelijke arbeidsbemiddelaar verzorgen wij zowel de werving & selectie, planning, begeleiding, opleiding en de volledige (loon)administratie van onze flexkrachten. Dit doen we zowel vanuit onze eigen vestigingen als inhouse bij onze opdrachtgevers.

Wij zijn altijd bereikbaar. FID heeft openingstijden van 6.00 tot 18.00 uur en staat u daarnaast buiten kantoortijden te woord, zelfs in het weekend. Zo kunnen wij direct helpen om uw calamiteiten op te lossen.

FID is gecertificeerd voor ISO 9001:2000, VCU 2007/04, NEN 4400-1 en lid van de ABU. Voor u een garantie dat u zaken doet met een betrouwbaar uitzendbureau.

Specialicaties Diensten  Inloggen