Wij helpen jou in de zoektocht naar een baan - FID uitzendbureau

Voor werknemers

Als specialist op de arbeidsmarkt begeleidt FID jou in je carrière. Soms bieden we daar een opleiding of bijscholing voor aan, soms helpt FID je aan een andere werkomgeving om te kunnen blijven groeien. Wij staan altijd aan jouw kant! Wij geloven er namelijk in dat als jij vanuit ons de juiste begeleiding en support krijgt, jij meer uit jezelf kunt halen zodat je je meer en beter kunt focussen op je werk en je eigen ontwikkeling. Wanneer jij je beter focust of je sneller ontwikkelt op je werk zal dat op de langere termijn leiden tot meer tevredenheid op je werk. Hiervan wordt iedereen toch gelukkiger? 

Verschillende opleidingen voor werknemers

FID verzorgt ook opleidingen voor werknemers. Wij geloven erin dat elk potentieel optimaal benut moet worden, dus ook de jouwe! De opleidingen die wij aanbieden zijn o.a. opleidingen tot chauffeur C/CE, medewerker groen/afvalbeheer of opleiding tot machinist. Deze opleidingen kunnen zowel afgerond worden in een BBL traject als in een leerwerktraject. 

Meer informatie

Heb je interesse in één van onze vacatures? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar een geschikte baan. Schrijf je in of log direct in om jouw persoonlijke pagina te bekijken.

Inschrijven Inloggen