Werkgevers

FID uitzendbureau is een enthousiast bedrijf met een grote betrokkenheid en een dienstverlening op een hoog niveau. We zijn allround met een daadkrachtige en actieve werkwijze voor bemiddeling op ieder niveau. We begrijpen onze uitzendkrachten en klanten en weten goed met welke uitdagingen zij te maken hebben in hun specifieke werkomgeving. Het probleem van de klant wordt het probleem van FID. FID zoekt actief naar oplossingen.

Een groot voordeel van het inlenen van een uitzendkracht is de flexibiliteit. Uitzendkrachten zijn op afroep inzetbaar en kunnen dan ook dienst doen in tijden van ‘pieken of ziekte’. FID uitzendbureau neemt zowel de werving en selectie van de kandidaat als de volledige (loon)administratie voor haar rekening.

FID heeft openingstijden van 6.00 tot 18.00 uur en is daarnaast bereikbaar buiten kantoortijden en in het weekend. Zo kunnen wij direct helpen om uw calamiteiten op te lossen.

FID is gecertificeerd voor ISO 9001:2000, VCU 2007/04, NEN 4400-1 en lid van de ABU. Voor u een garantie dat u zaken doet met een betrouwbaar uitzendbureau.

Al 25 jaar flexzekerheid